年度 |
2024年度 |
開講部局 |
教養教育 |
講義コード |
62055901 |
科目区分 |
領域科目 |
授業科目名 |
Introduction to Tourism Studies |
授業科目名 (フリガナ) |
|
英文授業科目名 |
Introduction to Tourism Studies |
担当教員名 |
張 慶在 |
担当教員名 (フリガナ) |
ジャン ギョンゼ |
開講キャンパス |
東広島 |
開設期 |
1年次生 後期 3ターム |
曜日・時限・講義室 |
(3T) 木1-4:総K310 |
授業の方法 |
講義 |
授業の方法 【詳細情報】 |
|
Lecture oriented class. |
単位 |
2.0 |
週時間 |
|
使用言語 |
E
:
英語 |
学習の段階 |
2
:
初級レベル
|
学問分野(分野) |
23
:
人文学 |
学問分野(分科) |
12
:
地理学 |
対象学生 |
Undergraduate |
授業のキーワード |
Tourism, Culture, Industry, Globalization, Sustainability |
教職専門科目 |
|
教科専門科目 |
|
教養教育での この授業の位置づけ | Area Courses(Courses in Arts and Humanities/Social Sciences) Category:Anthropology / Geography / History |
---|
学習の成果 | 1. To be able to explain the formation and development processes and contemporary issues of each academic discipline. 2. To be able to explain historical and contemporary issues that span multiple academic disciplines from multifaceted perspectives. |
授業の目標・概要等 |
This class aims to improve the understanding of tourism studies in global perspective. |
授業計画 |
Week 1: Introduction Week 2: History of Tourism and Tourism Industry Week 3: Special Lecture : TBD Week 4: Tourism Policy and Tourism Destination Week 5: Culture and Tourism Week 6: Tourism and Sustainability Week 7: Tourism with/after COVID-19 Week 8: Conclusions |
教科書・参考書等 |
prints |
授業で使用する メディア・機器等 |
|
【詳細情報】 |
Text, Prints, Video |
授業で取り入れる 学習手法 |
|
予習・復習への アドバイス |
Students will be requires to read articles before class. |
履修上の注意 受講条件等 |
|
成績評価の基準等 |
Activities 30% Assignments 30% Report 40% |
実務経験 |
|
実務経験の概要と それに基づく授業内容 |
|
メッセージ |
|
その他 |
|
すべての授業科目において,授業改善アンケートを実施していますので,回答に協力してください。 回答に対しては教員からコメントを入力しており,今後の改善につなげていきます。 |