トピックス

お盆時期の一斉休暇について(お知らせ)/About Consecutive Holidays in Mid-August
2022/07/20

本学では,お盆時期の一斉休暇を実施(実施する部局等においては窓口等を閉鎖)いたします。
実施する部局等及び実施日並びに緊急の場合の連絡先については,添付の「お盆時期の一斉休暇実施一覧」をご参照ください。

令和4年度お盆時期の一斉休暇一覧.pdf

この一斉休暇は,仕事と生活の調和(ワーク・ライフ・バランス)の推進,地球温暖化防止・省エネルギーへの取組の一環として実施するものです。
皆様のご理解とご協力をお願いいたします。
なお,本件については,本学公式ウェブサイト「お知らせ」にも掲載しております。

【お問い合せ先】

財務・総務室総務・広報部総務グループ
電話:082-424-6032
E-mail:soumu*office.hiroshima-u.ac.jp (*は半角@に変換の上,送信してください)

------------------------

Hiroshima University will have consecutive holidays in Mid-August(the department offices etc. will be closed during the holidays.)
As for the details about the holiday schedule of each department and the emergency contact, please refer to the attached file.

List of Consecutive Holidays in Mid-August, 2022.pdf

We have update information regarding this matter to the Hiroshima University Web site as well.

【Inquiries】
General Affairs Group,
Department of General Affairs and Public Relations, Financial and General Affairs Office.
TEL: 082-424- 6032
E-mail:soumu*office.hiroshima-u.ac.jp (Please replace * with @)