A Guided Tour of 尾道(Onomichi)【広大ガイドサークル( Hiroshima University Guiding )】
2018/11/01

・A Guided Tour of 尾道(Onomichi)

・Sunday, November 18th

場所

・Onomichi( Meeting Place: Saijo Station)

Hello!! We are "Hiroshima University Guiding Club"!

We guide many places for international students.

This time, we are going to go to "尾道(Onomichi)".

"尾道(Onomichi)" is very famous for beautiful port city on Seto Inland Sea of Japan.

Let's enjoy sightseeing and talking with us!!

If you are interested in this tour, please send an e-mail (b156167@hiroshima-u.ac.jp ), or a LINE!

We're looking forward to seeing you.

尾道ツアー.jpg